Blogi

Onnistuneet asiakaskokemukset – tavoitteemme ovat korkealla!

Kalustomme on monipuolinen ja hyvässä kunnossa, ja vieläpä vuoden 2020 uusimmat investoinnit Nooteboomilta tuovat tosi hyvän lisän tähän.

Kuljetus Tornikoski Oy tähtää toimialansa parhaimpien asiakaskokemusten luomiseen. Työkalujen avulla, joita voidaan ajatella olevan koko työkalulaatikollinen täynnä erilaisia asioita rengasavaimista aina hyvään tekemisen ja asenteeseen, pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme juuri sen, mitä he tarvitsevat. Kuljetuskalustommekin voi mielikuvissaan mahduttaa tähän laatikkoon 🙂

Kalustomme on monipuolinen ja hyvässä kunnossa, ja vieläpä vuoden 2020 uusimmat investoinnit Nooteboomilta tuovat tosi hyvän lisän tähän. Uusia kalustohankintoja on pohdittu huolella. Asiakkaiden tarpeista on lähdetty liikkeelle, joten keskustelut heidän kanssaan ovat olleet avainasemassa oikeita ostopäätöksiä ajatellen.

Nooteboom low loader EURO-114-24 (ICP).

Yrityksessämme toimitusjohtaja, henkilökunnan ääntä kuunnellen, perehtyi eri vaihtoehtoihin, joista Nooteboom tällä kertaa pystyi tarjoamaan sopivimmat ratkaisut. Nooteboomin asiantuntijat palvelivat kalustohankinnoissa messuilla Saksassa, myöhemmin Suomessa sekä vielä tehtaalla Hollannissa. Tehdaskäynnille suuntasivat toimitusjohtajamme Marko Tornikoski ja kuljettajamme Petri Junttila.

Nooteboom low loader EURO-114-24 (ICP).

Tämän myötä yrityksemme kalusto täydentyi…

Neliakselisella tuplajatkopokalla – hydraulirampein – voimme kuljettaa monipuolisesti lähes mitä vain avokalustolla ajettavaa. Toisena tulokkaana meillä on jatkettava, matala kehtolavetti (2+4 pendeliakseleilla). Jälkimmäisellä pääsemme kuormassa jopa 90 000 tn:n kantavuuteen.

Nooteboom low loader EURO-114-24 (ICP).
Nooteboom low loader EURO-114-24 (ICP).
Nooteboom MCO-73-04V.

Nooteboom – Special Trailers👍
Nämä ”perässä vedettävät” vedetään innolla perässä ja galleriakuvien avulla pääset seuraamaan, mihin kaikkeen ne pystyvät.

Kesäisin blogiterveisin☀️
Susanne Tornikoski
henkilöstö- ja markkinointipäällikkö
Kuljetus Tornikoski Oy

Keskustele