Perhe­yrittäjyyttä vuodesta 1948

Kuljetus Tornikoski Oy on kuljetuskonsernimme emoyhtiö. Yritys on perustettu nykyisen toimitusjohtajamme Marko Tornikosken isoisän – Heimon – toimesta vuonna 1948. Heimon jälkeen Kuljetus Tornikoskea luotsasi hänen poikansa Seppo, ja varhain myös Marko innostui lähtemään mukaan toimialalle.

Nämä kolmen sukupolven kuljetusosaajat ehtivät työskennellä yhtä aikaakin mielenkiintoisten tehtävien parissa kuljetusyrityksessämme. Töitä löytyi kaikille niin kuljetusten, hallinnon kuin muidenkin keskeisten yrityksen toimintojen parista. Työt maistuivat ja yritys kehittyi.

Nykyisin haastavien ja taitoa vaativien kuljetusten parissa yrityksessämme työskentelee erittäin ammattitaitoinen henkilökunta, joka palvelee asiakkaita heidän tarpeensa tuntien, yhteistyössä ja kustannustehokkuus huomioiden. Meille luotettavan palvelukokemuksen tarjoaminen on ensisijaisen tärkeää jokaisessa asiakaskohtaamisessa.

Palvelemme teollisuuden ja konepajojen tilausajoja sekä projektiliikennettä Pohjoismaissa, päätoimialana avokalustolla ajettavat kone- ja erikoiskuljetukset. Toimintamme alusta asti palveluihimme ovat kuuluneet myös erityisen vaativat kuljetukset Pohjoiskalotin alueella.

Pystymme mukautumaan tilanteeseen, reagoimaan joustavasti ja toteuttamaan kuljetusratkaisun asiakkaamme yksilölliseen tarpeeseen. Vastaamme haasteeseen palvelemalla asiakkaitamme erinomaisesti.

Perheyrityksemme on ollut vakaa oman alansa osaaja jo yhdeksällä vuosikymmenellä! Arvostamme henkilöstöämme ja työnantajana pyrimmekin olemaan toimialan halutuimpien työpaikkojen joukossa.

Näiden verkkosivujemme kautta pääset kirjautumaan LogiApps-tunnuksillasi järjestelmään, joka palvelee Kuljetus Tornikoski Oy:n vakiokuljetustilauksissa.

Täältä voit kirjautua LogiApps-palveluun

Tutustu lisää tytäryhtiöömme – Tas-Trans Oy

Osaavaa palvelua teille

Kuljetusten ammattilaiset palveluksessasi

Meillä on ilo palvella ja auttaa sinua kaikissa kuljetuspalveluihimme liittyvissä asioissasi. Ratkaisemme logistisen tarpeesi ammattitaidolla, joustavuudella ja luotettavuudella. Palvelukseemme olemme saaneet alan terävimmän kärjen.

Ota yhteyttä