Blogi

Blogimme on nyt avattu

Yrityksen avattua uudet, entistä asiakaslähtöisemmät ja palvelevammat kotisivunsa, avataan samalla sivustopohjalla myös tämä blogi, jonka kautta yritys kehittää omaa kanssakäymistä asiakkaiden ja muiden alasta kiinnostuneiden kanssa entistä vuorovaikutteisempaan suuntaan.

Toivotamme Sinut, arvoisa lukija, tervetulleeksi tutustumaan blogiin ja samalla kuljetusyrityksemme monipuoliseen arkeen sekä valintojemme mukaan vähän muihinkin kiinnostuksen aiheisiin siinä samalla.

Blogin tarkoituksena on kertoa – usein aika rennollakin otteella – kuljetusalalla toimivan perheyrityksen ja yrittäjäperheen arjesta ja niistä – uskokaa pois – monilukuisista haasteista, joita näiden molempien arkielämään mahtuu. Tarkoituksena on käsitellä sekä kuljetustoimialaa että yrittäjyyttä useista ja – toivon mukaan – myös kokonaan uusista tai ainakin vain harvoin esille nousseista näkökulmista.

Kuljetuksemme starttaamassa kohti määränpäätä.

Yrityksemme on palvellut asiakkaitaan (tällä hetkellä ensisijaisesti: teollisuuden sekä konepajojen tilausajot, kone- ja erikoiskuljetukset sekä erikoiskuljetusten liikenteenohjauspalvelut) jo kolmen yrittäjäsukupolven toimesta ja yhteensä 72 vuoden ajan. Se takaa sen, että jonkinlaista näkemystä aiheesta on ehtinyt muotoutua.

Näkökulmia toimialalta ja vähän vierestäkin

Blogin ylläpitäjällä on ensisijainen kommentaattorivastuu perheyrityksemme markkinointiasiantuntijan roolissa, mikä puolestaan mahdollistaa sen, etteivät blogiteksteissä esitetyt näkökulmat tule jäämään pelkästään ”rahtimaailmaa” palveleviksi.

Vaikkei päämääränä ole ihan koko maailman pelastaminen (eihän siitäkään haittaa olisi), on tarkoituksena kuitenkin ottaa omaleimaisella ja omintakeisella tavalla kantaa sekä yhteiskunnallisiin että yksilötasolla liikkuviin (ainakin osin alaa koskeviin) kysymyksiin.

Omaleimaisuutta antavat myös blogille epäsäännöllisen säännölliseen tahtiin ilmestyvät vieraskirjoitukset, joista vastaa ylläpitäjän kulloinkin soveliaana pitämä vierailijakirjoittaja.

Talvisissa ajo-olosuhteissa. Huolellisuutta vaaditaan säällä kuin säällä.

Toisaalta tarvitsemme tähän ennen kaikkea myös sinua ja sinun apuasi: pyydämme sinua ottamaan osaa keskusteluun ja kommentoimaan asioita omasta näkökulmastasi.

Muista, että voidaksesi kirjoittaa kommenttejasi tai kokemuksistasi sinun ei tarvitse itse olla alalla toimiva tai alan asiantuntija (toisaalta myös he ovat tervetulleita osallistumaan). Ja jos kommentoiminen tuntuu liian vaikealta ja vastuulliselta tehtävältä, heitäthän ainakin kommenttiosuuteen pienen tervehdyksen ja kerrot, millaiset aiheet sinua kiinnostavat tai mistä asioista keskustelemisen kokisit hyödylliseksi.

Toivomme, että viihdyt blogimme parissa, ja löydät sieltä sekä hyödyllistä että mielenkiintoista sisältöä ja luettavaa.

Tämän blogikirjoituksen sinulle kynäili:

Antti Vaittinen
kehityspäällikkö, Kuljetus Tornikoski Oy

Keskustele