Blogi

Yrityskauppa tammikuussa 2021 – toimitusjohtajien terveiset

Yhdessä vahvistamme toimintaamme, sillä synergiat ovat puolellamme.

Kuljetus Tornikoski Oy

Kuljetus Tornikoski Oy on ostanut Tas-Trans Oy:n koko osakekannan tammikuussa 2021. Kuljetus Tornikoski Oy jatkaa toimintaansa täysin ennallaan ja keskittyy palvelemaan asiakkaitaan erinomaisesti jatkossakin. Olemassa olevat toiminnot säilyvät ennallaan ja henkilöstö jatkaa tutuissa tehtävissään. Kuljetukset liikkuvat Pohjoismaissa ja myös laajemmin tarvittaessa – sinne missä meitä tarvitaan.

Tas-Trans Oy on myös pitkään palvellut kuljetusalalla. Kuljetuskalustoa liikkuu Pohjoismaissa ja kauempanakin – aina Espanjaan ja Portugaliin asti. Yrityskaupan myötä riveihimme siirtyy merkittävä määrä kuljetusyksiköitä sekä ammattitaitoista henkilökuntaa. Tämä mahdollistaa palvelujemme edelleen kehittämisen, niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaillemme.

Verkkosivumme tullaan päivittämään lähiaikoina ja näin löydätte palvelutarjontamme helposti samasta paikasta.

Hyvää vuotta 2021! 🙂

Terveisin, toimitusjohtaja Marko Tornikoski

Kauppapäivä 19.1.2021

       

Tas-Trans Oy

Erityisellä vastuuntunnolla ja kunnioituksella logistiikka-alan osaajia kohtaan olen vastaanottanut minulle tarjotun tehtävän toimitusjohtajana Tas-Trans Oy:n palveluksessa.

Monialaisen työkokemukseni saavuttamana sekä seikkailunhaluani kuvaamaan, voisin kiteyttää: ”täytyi pari homma hoitaa pois alta” ennen tätä tärkeää tehtävää. Tämä kuvastaa sitä, että tietämättäni olen valmistautunut tulevaan tehtävään monella tapaa edellisissä työtehtävissäni, useammalla alalla. Olen ollut aina asioihin herkästi tarttuva ja innostuva. Lisäksi viihtynyt vaihtelun ja ratkaisukeskeisyyttä vaativien asioiden äärellä. Muun muassa nämä kaikki luetaan eduksi kuljetusalalla – jatkuvien muuttujien kentässä.

Kuljetus Tornikoski Oy:n toimitusjohtajan, puolisoni Markon kannustamana olen kuljetusalalla tänä päivänä. Olen toiminut Kuljetus Tornikoski Oy:n palveluksessa jo useamman vuoden. Toimintaympäristö, jossa olen toiminut ja tulen toimimaan, tuntuu sopivan minulle. Osittain myös Tas-Trans Oy:n henkilöstö on jo minulle tuttua ja odotan yhteistyötä niin yhtiön sisällä, kuin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tavoitteet ovat edelleen korkealla, asiakkaiden palveleminen kärjessä. Yhtiömme, Kuljetus Tornikoski Oy ja Tas-Trans Oy ovat valmiita kehittymään joka hetki. Yhdessä vahvistamme toimintaamme, sillä synergiat ovat puolellamme.  Meillä on vahva osaajajoukko, jonka puoleen voitte aina kääntyä logistisissa käänteissänne.

Menestyksellistä vuotta 2021! 🙂

Terveisin, toimitusjohtaja Susanne Tornikoski

                                                                                                                            

Keskustele