Perhe­yrittäjyyttä vuodesta 1948

Palvelemme teollisuuden ja konepajojen tilausajoja sekä projektiliikennettä Pohjoismaissa, päätoimialana avokalustolla ajettavat kone- ja erikoiskuljetukset. Toimintamme alusta asti palveluihimme ovat kuuluneet myös erityisen vaativat kuljetukset Pohjoiskalotin alueella. Huoltohallimme ja toimistomme sijaitsevat Oulun Kuivasjärvellä sekä Forssassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Molemmissa toimipaikoissa palvelutarjontaamme kuuluu tarvittaessa myös kuormien purku- ja lastausmahdollisuudet pyöräkoneella.

Haastavien kuljetusten parissa yrityksessämme työskentelee erittäin ammattitaitoinen henkilökunta, joka palvelee asiakkaita heidän tarpeensa tuntien, yhteistyössä ja kustannustehokkuus huomioiden. Meille luotettavan palvelukokemuksen tarjoaminen on ensisijaisen tärkeää jokaisessa asiakaskohtaamisessa.

Pystymme mukautumaan tilanteeseen, reagoimaan joustavasti ja toteuttamaan kuljetusratkaisun asiakkaamme yksilölliseen tarpeeseen. Vastaamme haasteeseen palvelemalla asiakkaitamme erinomaisesti.

Perheyrityksemme toimii oman alansa osaajana vakaasti jo kolmannessa sukupolvessa. Arvostamme henkilöstöämme ja työnantajana pyrimmekin olemaan toimialan halutuimpien työpaikkojen joukossa.

 

Osaavaa palvelua teille

Kuljetusten ammattilaiset palveluksessasi

Meillä on ilo palvella ja auttaa sinua kaikissa kuljetuspalveluihimme liittyvissä asioissasi. Ratkaisemme logistisen tarpeesi ammattitaidolla, joustavuudella ja luotettavuudella. Palvelukseemme olemme saaneet alan terävimmän kärjen.

Ota yhteyttä