Palveluksessasi monipuolinen kuljetuskonserni

Kuljetus Tornikoski Oy ja Tas-Trans Oy muodostavat asiakkailleen osaavan kuljetuskonsernin. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti erilaisissa kuljetustarpeissa Pohjoismaissa, Pohjoiskalotin alueella sekä Keski- ja Etelä-Euroopassa. Eli käytännössä toimimme tänä päivänä juuri siellä, missä meitä tarvitaan. Teemme työtämme vuosikymmenien kokemuksella – ammattitaitoisesti, asiakaslähtöisesti, luotettavasti ja vastuullisesti.

Huoltohallimme ja toimistomme sijaitsevat Oulun Kuivasjärvellä sekä Forssassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Molemmissa toimipaikoissa palvelutarjontaamme kuuluu tarvittaessa myös kuormien purku- ja lastausmahdollisuudet pyöräkuormaajalla.

Näiden verkkosivujemme kautta pääset kirjautumaan LogiApps-tunnuksillasi järjestelmään, joka palvelee Kuljetus Tornikoski Oy:n vakiokuljetustilauksissa.

Osaavaa palvelua teille

Kuljetusten ammattilaiset palveluksessasi

Meillä on ilo palvella ja auttaa sinua kaikissa kuljetuspalveluihimme liittyvissä asioissasi. Ratkaisemme logistisen tarpeesi ammattitaidolla, joustavuudella ja luotettavuudella. Palvelukseemme olemme saaneet alan terävimmän kärjen.

Ota yhteyttä