Blogi

Uudet verkkosivumme palvelevat

Tervetuloa uusituille verkkosivuillemme. Olemme pyrkineet toteuttamaan sivuston niin, että se palvelee sekä uusia että nykyisiä asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Mukavaa, että luet parhaillaan tätäkin blogikirjoitusta. Tervetuloa samalla uusituille verkkosivuillemme! Mikäli vierailet täällä ensi kertaa sitten aikaisempien sivujen, suosittelemme tutustumaan näihin hieman tarkemmin. Kokeile etenkin, kuinka sivusto toimii älypuhelimella, käyttökokemus on suunniteltu etenkin mobiilikäyttöä (älypuhelin ja tabletti) ajatellen.

Olemme uudistaneet verkkosivumme sillä periaatteella, että sivuilla on huomioitu mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeet kuljetuspalveluihimme liittyvissä asioissa. Toivomme, että löydät sinulle olennaisen tiedon helposti.

Yhteystiedot-sivulla on tuttuun tapaan yhteyshenkilöidemme tiedot (kuvatkin lisätään tässä kevään kuluessa) ja yhteydenottolomake, jossa on muun muassa kuvan lisäämismahdollisuus. Hyödynnä sitä ja lähetä meille kuva esimerkiksi koneesta, laitteesta, komponentista, ajoneuvosta, työkoneesta, tuulivoimalan siivestä tai muusta asiasta, jolle tarvitset laadukasta kuljetuspalvelua.

Meille palvelu on erityisen tärkeä asia, joten älä epäröi ottaa myöskään yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Terveisin koko yrityksemme henkilökunta.

Keskustele