Företaget grundades av tre bröder

1987 grundades Tas-Trans Oy av bröderna Tapio, Anssi och Seppo Vierre. I samband med grundandet av den egna företagsverksamhet förvärvade man också ett lokalt företag som ytterligare kompletterade deras egen transportfordonspark. Verksamheten i Forssa nådde snabbt en betydande storlek redan i början av 1990-talet.

Under företagets första år rörde sig gummidäcken inte bara på de finländska vägarna utan även i Norden, Ryssland och Centraleuropa. Sedan dess har företagets transporter fokuserat på bland annat transport av industribetongprodukter och mångsidig värmejusterad godstransport i Central- och Sydeuropa. Vi har kontraktsbunden trafik både i Finland och i Norden.

Bröderna Vierre är tredje generationens transportexperter, eftersom deras far och farfar också arbetade i branschen. Innan bröderna grundade sitt företag hade de haft olika arbeten inom transportbranschen – bland annat som förare, skogsmaskinsoperatörer och utbildare.

I dag ligger företagets 800 kvadratmeter stora logistikcenter med kontor och servicehallar i Forssa, cirka en timme från Helsingfors, Åbo och Tammerfors.

I och med förvärvet är Tas-Trans Oy ett dotterbolag till Kuljetus Tornikoski Oy och Susanne Tornikoski har varit VD för Tas-Trans Oy sedan januari 2021. Alla tre bröder arbetar fortfarande i företaget.

Bekanta dig med vårt moderbolag – Kuljetus Tornikoski Oy

Osaavaa palvelua teille

Experter inom transport till din tjänst

Vi är glada över att kunna betjäna och hjälpa dig med alla frågor som rör våra transporttjänster. Vi löser dina logistiska behov professionellt, flexibelt och kostnadseffektivt. Vi har branschens bästa spetskunnande.

Kontakta Oss