Familjeägt företag sedan 1948

Kuljetus Tornikoski Oy är transportkoncernens moderbolag. Företaget grundades 1948 av vår nuvarande VD Marko Tornikoskis farfar, Heimo. Efter Heimo leddes Kuljetus Tornikoski av hans son Seppo, men även Marko var tidigt intresserad av att ansluta sig till verksamheten.

Dessa tre generationer av transportspecialisterna hann arbeta tillsammans med olika intressanta uppgifter i transportföretaget. Det fanns jobb för alla inom transport, administration och andra viktiga företagsfunktioner. Arbetet gick bra och företaget utvecklades.

Nuförtiden sysselsätter vårt företag högt kvalificerad och skicklig personal inom utmanande transporter, som betjänar våra kunder på ett sätt som motsvarar deras behov och på ett samarbetsvilligt och kostnadseffektivt sätt. Att erbjuda en tillförlitlig tjänsteupplevelse är avgörande för oss vid varje kundmöte.

Vi utför beställningskörningar för industri och verkstäder samt projekttrafik i Norden. Huvudverksamheten är maskin- och specialtransporter med öppna fordon. Våra tjänster har ända från början även omfattat särskilt krävande transporter i Nordkalottområdet.

Vi kan anpassa oss till situationen, reagera flexibelt och tillhandahålla en transportlösning som möter kundens individuella behov. Vi svarar på utmaningen genom att erbjuda våra kunder en fantastisk service.

Vårt familjeägda företag har verkat som experter i sin bransch i nio decennier. Vi värdesätter vår personal och som arbetsgivare strävar vi efter att erbjuda de mest eftertraktade jobben i branschen.

Via vår webbplats kan du logga in till systemet med ditt LogiApps-ID som betjänar Kuljetus Tornikoski Oy:s standardtransportbokningar.

Logga in till LogiApps-tjänsten

Läs mer om vårt dotterbolag – Tas-Trans Oy

Osaavaa palvelua teille

Experter inom transport till din tjänst

Vi är glada över att kunna betjäna och hjälpa dig med alla frågor som rör våra transporttjänster. Vi löser dina logistiska behov professionellt, flexibelt och kostnadseffektivt. Vi har branschens bästa spetskunnande.

Kontakta Oss