Kolmen veljeksen perustama yritys

Tas-Trans Oy starttasi Vierteen kolmen veljeksen, Tapion, Anssin ja Sepon, perustamana vuonna 1987. Oman yritystoiminnan aloittamisen yhteydessä ostettiin myös paikallinen yritys, jonka myötä oma kuljetuskalusto täydentyi entisestään. Forssassa käynnistetty liiketoiminta kehittyi nopeasti merkittävään kokoluokkaan jo 1990-luvun alussa. Tas-Trans Oy -nimen alkuosasta löytyy veljesten etunimien alkukirjaimet.

Yrityksen alkuvuosina kumipyörät liikkuivat kotimaan lisäksi, Pohjoismaissa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa. Sittemmin yrityksen huolehtimat kuljetukset ovat painottuneet kotimaassa esimerkiksi teollisuuden betonituotteiden kuljetuksiin ja monipuoliseen lämpösäädeltyyn tavaraliikenteeseen Keski- ja Etelä-Euroopassa. Sopimusliikennettä on sekä kotimaassa että Pohjoismaissa.

Vierteen veljeskaarti edustaa kuljetusammattilaisia jo kolmannessa sukupolvessa, sillä heidän isänsä sekä isoisänsä ovat myös meritoituneet toimialan palveluksessa. Ennen omaa yritystään veljeksistä kukin tahollaan oli toiminut kuljetusalalla erilaisissa tehtävissä – muun muassa kuljettajina, motokuskina ja kouluttajana.

Tänä päivänä yrityksen 800-neliöinen logistinen keskus toimistoineen ja huoltohalleineen sijaitsee lounaishämäläisessä Forssan kaupungissa, noin tunnin päässä Helsingistä, Turusta sekä Tampereelta.

Yrityskaupan myötä Tas-Trans Oy on Kuljetus Tornikoski Oy:n tytäryhtiö ja Tas-Trans Oy:n toimitusjohtajana on toiminut tammikuusta 2021 lähtien Susanne Tornikoski. Kaikki Vierteen veljekset ovat edelleen yrityksen palveluksessa.

Tutustu lisää emoyhtiöömme – Kuljetus Tornikoski Oy

 

 

Osaavaa palvelua teille

Kuljetusten ammattilaiset palveluksessasi

Meillä on ilo palvella ja auttaa sinua kaikissa kuljetuspalveluihimme liittyvissä asioissasi. Ratkaisemme logistisen tarpeesi ammattitaidolla, joustavuudella ja luotettavuudella. Palvelukseemme olemme saaneet alan terävimmän kärjen.

Ota yhteyttä