Familjeägt företag sedan 1948

Vi utför beställningskörningar för industri och verkstäder samt projekttrafik i Norden. Huvudverksamheten är maskin- och specialtransporter med öppna fordon. Våra tjänster har ända från början även omfattat särskilt krävande transporter i Nordkalottområdet. Vår servicehall och vårt kontor ligger i Kuivasjärvi, i Uleåborg, som har bra anslutning till motorvägen.

Vårt företag sysselsätter högt kvalificerad personal inom utmanande transporter, som betjänar våra kunder på ett sätt som motsvarar deras behov, samarbetsvilligt och kostnadseffektivt. Att erbjuda en tillförlitlig serviceupplevelse är avgörande för oss vid varje kundmöte.

Vi kan anpassa oss till situationen, reagera flexibelt och tillhandahålla en transportlösning som möter kundens individuella behov. Vi svarar på utmaningen genom att erbjuda våra kunder en fantastisk service.

Vårt familjeägda företag har verkat som experter i sin bransch i tre generationer. Vi värdesätter vår personal och som arbetsgivare strävar vi efter att erbjuda de mest eftertraktade jobben i branschen.

 

Kunnig tjänst till er

Experter inom transport till din tjänst

Vi är glada över att kunna betjäna och hjälpa dig med alla frågor som rör våra transporttjänster. Vi löser dina logistiska behov professionellt, flexibelt och kostnadseffektivt. Vi har branschens bästa spetskunnande.

Kontakta oss